Cautare

4468 de rezultate pentru "antena 1 sibiu 03 05 2010" (3.38 secunde)
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. ... 1.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie. - Bookfest Junior, intre 1 - 5 iunie 2016 Intre 1 si 5 iunie are loc Bookfest Junior 2016, un program de evenimente special conceput pentru copii si adolescenti.
Sunt zeci de pasageri, in acest moment, ai unui zbor Sevilla-Bucuresti, care acuza ca au fost pur si simplu abandonati pe aeroportul din Sibiu. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Daca nu era asa, nu mai cerea cetatenia - Curtea de Apel a decis ca Antena 1 si Antena 3 sa plateasca 5 milioane lei catre RDS/RCS ca despagubiri pentru denigrare - Noul ministru de Externe Aurescu a si facut o vizita la Chisinau, unde a discutat cu liderii partidelor castigatoare in alegeri - Monica Macovei nu are suficienta incredere in Johannis, asa incat va fonda partidul Altfel, care sa-i puna in practica ideile cu care a luat 4% din voturi la prezidentiale - Basescu a oferit, la Cotroceni, ultima receptie dedicata Zilei Nationale din mandatele sale, invitand peste 2000 de oameni care s-au cam calcat in picioare.
A indeplinit, pe rand, functiile de corespondent al Agentiei Nationale de Presa AGERPRES, in teritoriu, pentru judetele Covasna si Harghita, respectiv Sibiu si Valcea, reporter in centrala pe diverse domenii si secretar de viza la doua redactii.
In termen de doua zile (fata de trei zile prevazute anterior) de la aducerea la cunostinta a datei alegerilor, partidele politice, aliantele politice sau aliantele electorale sunt obligate sa solicite conducerii serviciilor publice de radiodifuziune si de televiziune acordarea timpilor de antena.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Purtatorul de cuvant vrea sa corecteze dezinformarile pe care Realitatea TV si Antena 3 le profereaza, dezinformari care se repeta in fiecare zi", a spus premierul, dupa ce a insfacat microfonul Realitatatii TV din mana reporterului.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
1. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Bravo, Antena 3, a fost din nou noaptea voastra, una de jurnalism adevarat! ... Crin, declaratie telefonica la Antena 3:
google-analytics.com